Plaatselijk afvallen


Naast de gezonde vezelrijke diëten kan men bij Carla ook terecht voor plaatselijk afslanken. Hiervoor gebruikt Carla de Transion. Deze methode, wordt ook  in de fysiotherapie toegepast. Verkrampte spieren worden hierdoor versoepeld. Bij Carla wordt het apparaat gebruikt om de spieren te trainen en aan te zetten tot werking.

plaatselijk-afvallen-venlo-limburg
lijnen-verlies-gewicht-venlo-service-dietiste-vrouwen-mannen

Transion methode


De Transionmethode is uiterst geschikt om plaatselijk af te slanken zoals, buik, bovenbenen enz. Bij elke behandeling krijgt men vetverbranding ( door de werking van de spieren die van buiten uit aangezet worden tot werking)  en versteviging van de huid, wat natuurlijk een hele mooie bijkomstigheid is bij het afvallen. De combinatie van plaatselijk afvallen met het dieet heeft een optimale werking tot gevolg en levert een verbluffend resultaat. Men wordt aangesloten aan de Transion op de probleemzones. Vervolgens krijgt men elke 5 tellen een stroomstoot die de spieren aanzet tot werking. De persoon in kwestie ligt gewoon en hoeft helemaal niets te doen, hij of zij zal alleen die werking voelen.

Een goed figuur


Een Transionbehandeling duurt een kwartier. Men kan ook twee behandelingen na elkaar ondergaan. Voordat er gestart wordt met plaatselijk afslanken wordt de persoon in kwestie eerst gemeten. Na een aantal behandelingen wordt er weer gemeten, zodat de werking ook zichtbaar wordt. Meestal merken de mensen al voordat er gemeten wordt, dat hun kleren beter passen.Ook treed er huidversteviging op, mede hierdoor zal een egalere huid ontstaan, bovendien een vermindering van cellulitis.

afvallen-venlo-tegelen-blerick-met-carla-hamans-smedts