gezonde-veoding-afvallen-beter-worden-carla-gezonde-afslankclub

Tips


Het is aan te raden voor elke maaltijd 2 glazen water te drinken. Hierdoor heb je al 6 glazen water gedronken, bovendien gaat dit de eventuele honger tegen. Naast dit voordeel krijg je door water een goede afvoer van de afvalstoffen, wat zeker erg belangrijk is tijdens het afvallen, plus nog een mooie huid. Voedingsdeskundigen zeggen, dat elk mens tussen de 35 en 40 ml water per kilogram lichaamsgewicht moet drinken per dag, om zodoende de nieren optimaal te laten werken. Hier staat tegenover, dat het beter is om voorzichtig te zijn met de zoutinname, teveel zout houdt namelijk vocht vast en dat zal het afvallen bemoeilijken. Het zout kun je vervangen door allerlei lekkere verse kruiden zoals, dille, kervel,peterselie enz. Deze zullen niet altijd voorhanden zijn, vandaar natuurlijk ook gedroogde kruiden en pepers.

Tips….


Zorg, dat je dagelijks genoeg beweegt. Neem in plaats van de lift de trap, loop een keertje extra naar boven en beneden enz. Probeer daarnaast elke dag minstens een half uurtje te wandelen. Dit is heel gezond voor lichaam en geest en het ondersteund met afvallen.

afvallen-venlo-limburg-coach-zorg-oplossing-gezond-eten
gewichtsproblemen-tegengaan-obesitas-gezonde-voeding-venlo

Tips….


Het is af te raden om met honger boodschappen te gaan doen. Zorg, dat je altijd na een maaltijd boodschappen gaat doen anders krijg je overal zin in en neem je al snel minder gezonde producten mee naar huis. Mocht het af en toe niet makkelijk zijn en zou je heel graag eens iets willen eten wat eigenlijk minder gezond is, geef hier dan ook voor een keertje aan toe en ga daarna gewoon weer verder met het gezonde dieet. Bovendien kun je een verplicht, wat minder gezond uit etentje, ook makkelijk compenseren met een flinke wandeling of fietstocht. Zijn er op een dag moeilijke momenten, bijvoorbeeld rond een uur of vier, als je normaal pas rond half zeven de avondmaaltijd nuttigt, neem dan op die momenten, naast een glas water of wat groene thee,  wat fruit of wat rauwe groenten zoals, wortel, komkommer, koolraap, enz.. Je kunt ook enkele rozijntjes nemen,je zult je weer gelijk beter voelen